Βελγιο Ελλαδα 1-1 - Epo Hellenic Football Federation / Αναρτήθηκε από heliastheo στις 4:26 π.μ.

Βελγιο Ελλαδα 1-1 - Epo Hellenic Football Federation / Αναρτήθηκε από heliastheo στις 4:26 π.μ.. Διαφορά ώρας μεταξύ ελλάδας & άλλων χωρών. Σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες της στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της ρωσίας η ελλάδα έδειξε πως είναι ικανή για. Σπουδαία εμφάνιση και «χρυσός» βαθμός για την εθνική μας μέσα στο βέλγιο. Αύριο (σ.σ σήμερα), πιστεύω ότι θα έχουμε χώρους να κάνουμε αντεπιθέσεις. Πήραμε τον βαθμό, αξίζαμε τη νίκη!

Ομως η ελλάδα έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στο πανίσχυρο βέλγιο και σίγουρα δεν της άξιζε να χάσει. Η ελλάδα πήρε σπουδαία ισοπαλία στο βέλγιο, αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες για περίπου μισή ώρα. Η εθνική ομάδα έφυγε με πολύτιμο βαθμό από τις βρυξέλλες, απέναντι στην ομάδα που κατέχει την πέμπτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη της fifa. Αναρτήθηκε από heliastheo στις 4:26 π.μ. Ανήκει σήμερα στην ευρωπαϊκή ένωση, συγκεντρώνοντας ως έδρα, πολλές από τις κεντρικές υπηρεσίες της.

To Monologo H Norbhgia Th Nikh H Ellada Lamia Sports
To Monologo H Norbhgia Th Nikh H Ellada Lamia Sports from www.lamiasports.com
Αναρτήθηκε από heliastheo στις 4:26 π.μ. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για βέλγιο ελλάδα 1 1. Η εθνική ομάδα έφυγε με πολύτιμο βαθμό από τις βρυξέλλες, απέναντι στην ομάδα που κατέχει την πέμπτη θέση στην. Καπίνο, τοροσίδης, παπασταθόπουλος, μανωλάς, τζαβέλλας, σάμαρης, ταχτσίδης, σταφυλίδης, μάνταλος (84′ ζέκα), φορτούνης (67′ τζιόλης), μήτρογλου (90′ βέλλιος). Τουριστική αστυνομία σε όλη την ελλάδα. Από τη στιγμή που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν τις αξιοποίησε, το σαφώς πιο ποιοτικό και έτοιμο για αγωνιστική δράση βέλγιο, ήταν λογικό να ανεβάσει ρυθμούς στη συνέχεια. Σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες της στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της ρωσίας η ελλάδα έδειξε πως είναι ικανή για. Τα γκολ του βλαχοδήμου στην ελλάδα.

Ομως η ελλάδα έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στο πανίσχυρο βέλγιο και σίγουρα δεν της άξιζε να χάσει.

Η ελλάδα προηγήθηκε με γκολ του μήτρογλου αλλά δεν άντεξε παίζοντας με 10 παίκτες από το 65′ και οι βέλγοι ισοφάρισαν ένα λεπτό πριν το τέλος της αναμέτρησης. Καπίνο, τοροσίδης, παπασταθόπουλος, μανωλάς, τζαβέλλας, σάμαρης, ταχτσίδης, σταφυλίδης, μάνταλος (84′ ζέκα), φορτούνης (67′ τζιόλης), μήτρογλου (90′ βέλλιος). Σπουδαία εμφάνιση και «χρυσός» βαθμός για την εθνική μας μέσα στο βέλγιο. Με δέκα παίκτες αγωνίζεται το βέλγιο από το 62 λόγω αποβολής του λόμπαρτς. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για βέλγιο ελλάδα 1 1. Το βέλγιο, τυπικά βασίλειο του βελγίου είναι χώρα στη βορειοδυτική ευρώπη που συνορεύει με την ολλανδία, τη γερμανία, το λουξεμβούργο και τη γαλλία. Καπίνο, τοροσίδης, παπασταθόπουλος, μανωλάς, τζαβέλλας, σάμαρης, ταχτσίδης, σταφυλίδης, μάνταλος (84′ ζέκα), φορτούνης (67′ τζιόλης), μήτρογλου (90′ βέλλιος). Σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες της στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της ρωσίας η ελλάδα έδειξε πως είναι ικανή για. Ομως η ελλάδα έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στο πανίσχυρο βέλγιο και σίγουρα δεν της άξιζε να χάσει. Ανήμερα της εθνικής εορτής έκανε ηρωικό ματς. Il y a 6 ans|8 vues. Η εθνική ομάδα έφυγε με πολύτιμο βαθμό από τις βρυξέλλες, απέναντι στην ομάδα που κατέχει την πέμπτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη της fifa. Στο 89' ισοφαρίστηκε η εθνική, που τελείωσε το ματς με εννιά παίκτες!

Από τη στιγμή που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν τις αξιοποίησε, το σαφώς πιο ποιοτικό και έτοιμο για αγωνιστική δράση βέλγιο, ήταν λογικό να ανεβάσει ρυθμούς στη συνέχεια. Τουριστική αστυνομία σε όλη την ελλάδα. Καραϊσκάκης» και απώλεσε τη δεύτερη θέση που. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για βέλγιο ελλάδα 1 1. Ανήκει σήμερα στην ευρωπαϊκή ένωση, συγκεντρώνοντας ως έδρα, πολλές από τις κεντρικές υπηρεσίες της.

A Sports Gr E8nikh Eyxaristh Ekplh3h
A Sports Gr E8nikh Eyxaristh Ekplh3h from www.a-sports.gr
Τουριστική αστυνομία σε όλη την ελλάδα. Ανήμερα της εθνικής εορτής έκανε ηρωικό ματς. Σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες της στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της ρωσίας η ελλάδα έδειξε πως είναι ικανή για. Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η εθνική! Στους ίδιους, εμφανώς βελτιωμένους, ρυθμούς συνεχίζει την πορεία της η ελλάδα του τζον φαν'τ σχιπ. Η εθνική ομάδα έφυγε με πολύτιμο βαθμό από τις βρυξέλλες, απέναντι στην ομάδα που κατέχει την πέμπτη θέση στην. Από τη στιγμή που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν τις αξιοποίησε, το σαφώς πιο ποιοτικό και έτοιμο για αγωνιστική δράση βέλγιο, ήταν λογικό να ανεβάσει ρυθμούς στη συνέχεια. Καπίνο, τοροσίδης, παπασταθόπουλος, μανωλάς, τζαβέλλας, σάμαρης, ταχτσίδης, σταφυλίδης, μάνταλος (84′ ζέκα), φορτούνης (67′ τζιόλης), μήτρογλου (90′ βέλλιος).

Πήραμε τον βαθμό, αξίζαμε τη νίκη!

Η εθνική ομάδα έφυγε με πολύτιμο βαθμό από τις βρυξέλλες, απέναντι στην ομάδα που κατέχει την πέμπτη θέση στην. Αύριο (σ.σ σήμερα), πιστεύω ότι θα έχουμε χώρους να κάνουμε αντεπιθέσεις. Η ελλάδα προηγήθηκε με γκολ του μήτρογλου αλλά δεν άντεξε παίζοντας με 10 παίκτες από το 65′ και οι βέλγοι ισοφάρισαν ένα λεπτό πριν το τέλος της αναμέτρησης. Καπίνο, τοροσίδης, παπασταθόπουλος, μανωλάς, τζαβέλλας, σάμαρης, ταχτσίδης, σταφυλίδης, μάνταλος (84′ ζέκα), φορτούνης (67′ τζιόλης), μήτρογλου (90′ βέλλιος). Η εθνική ομάδα έφυγε με πολύτιμο βαθμό από τις βρυξέλλες, απέναντι στην ομάδα που κατέχει την πέμπτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη της fifa. Καραϊσκάκης» και απώλεσε τη δεύτερη θέση που. Απο το 65' με 10 παικτεσ η εθνικη. Μάλιστα, αυτός ήταν μόλις ο πρώτος βαθμός για την ομάδα του όσκαρ ταμπάρες (σε δύο παιχνίδια). Η βαθμολογία μετά από 5 αγώνες. Η ελλάδα πήρε σπουδαία ισοπαλία στο βέλγιο, αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες για περίπου μισή ώρα. Διαφορά ώρας μεταξύ ελλάδας & άλλων χωρών. Από την άλλη το βέλγιο έδειξε πως έχει παίκτες με αρκετό ταλέντο, ωστόσο φάνηκε η απειρία τους σε δυνατά φιλικά όπως αυτό με την ελλάδα. Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η εθνική!

Σπουδαία εμφάνιση και «χρυσός» βαθμός για την εθνική μας μέσα στο βέλγιο. Καραϊσκάκης» και απώλεσε τη δεύτερη θέση που. Μάλιστα, αυτός ήταν μόλις ο πρώτος βαθμός για την ομάδα του όσκαρ ταμπάρες (σε δύο παιχνίδια). Δείτε πώς περιέγραψε τον μεγάλο αγώνα το σε περίπου μισή ώρα το βέλγιο θα αντιμετωπίσει την ελλάδα στο μεγάλο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του 8ου ευρωπαϊκού ομίλου του μουντιάλ. Από τη στιγμή που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν τις αξιοποίησε, το σαφώς πιο ποιοτικό και έτοιμο για αγωνιστική δράση βέλγιο, ήταν λογικό να ανεβάσει ρυθμούς στη συνέχεια.

Belgio Ellada 1 1 Spoydaia Emfanish Kai Xrysos Ba8mos Gia Thn E8nikh Video Patras Events
Belgio Ellada 1 1 Spoydaia Emfanish Kai Xrysos Ba8mos Gia Thn E8nikh Video Patras Events from www.patrasevents.gr
Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η εθνική! Από τη στιγμή που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν τις αξιοποίησε, το σαφώς πιο ποιοτικό και έτοιμο για αγωνιστική δράση βέλγιο, ήταν λογικό να ανεβάσει ρυθμούς στη συνέχεια. Τα γκολ του βλαχοδήμου στην ελλάδα. Στο 89' ισοφαρίστηκε η εθνική, που τελείωσε το ματς με εννιά παίκτες! Η ελλάδα πήρε σπουδαία ισοπαλία στο βέλγιο, αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες για περίπου μισή ώρα. Αναρτήθηκε από heliastheo στις 4:26 π.μ. Ανήκει σήμερα στην ευρωπαϊκή ένωση, συγκεντρώνοντας ως έδρα, πολλές από τις κεντρικές υπηρεσίες της. Καπίνο, τοροσίδης, παπασταθόπουλος, μανωλάς, τζαβέλλας, σάμαρης, ταχτσίδης, σταφυλίδης, μάνταλος (84′ ζέκα), φορτούνης (67′ τζιόλης), μήτρογλου (90′ βέλλιος).

Καπίνο, τοροσίδης, παπασταθόπουλος, μανωλάς, τζαβέλλας, σάμαρης, ταχτσίδης, σταφυλίδης, μάνταλος (84′ ζέκα), φορτούνης (67′ τζιόλης), μήτρογλου (90′ βέλλιος).

Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η εθνική! Από την άλλη το βέλγιο έδειξε πως έχει παίκτες με αρκετό ταλέντο, ωστόσο φάνηκε η απειρία τους σε δυνατά φιλικά όπως αυτό με την ελλάδα. Σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες της στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της ρωσίας η ελλάδα έδειξε πως είναι ικανή για. Η βαθμολογία μετά από 5 αγώνες. Στους ίδιους, εμφανώς βελτιωμένους, ρυθμούς συνεχίζει την πορεία της η ελλάδα του τζον φαν'τ σχιπ. Διαφορά ώρας μεταξύ ελλάδας & άλλων χωρών. Il y a 6 ans|8 vues. Η εθνική ομάδα έφυγε με πολύτιμο βαθμό από τις βρυξέλλες, απέναντι στην ομάδα που κατέχει την πέμπτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη της fifa. Η ελλάδα προηγήθηκε με γκολ του μήτρογλου αλλά δεν άντεξε παίζοντας με 10 παίκτες από το 65′ και οι βέλγοι ισοφάρισαν ένα λεπτό πριν το τέλος της αναμέτρησης. Καπίνο, τοροσίδης, παπασταθόπουλος, μανωλάς, τζαβέλλας, σάμαρης, ταχτσίδης, σταφυλίδης, μάνταλος (84′ ζέκα), φορτούνης (67′ τζιόλης), μήτρογλου (90′ βέλλιος). Καπίνο, τοροσίδης, παπασταθόπουλος, μανωλάς, τζαβέλλας, σάμαρης, ταχτσίδης, σταφυλίδης, μάνταλος (84′ ζέκα), φορτούνης (67′ τζιόλης), μήτρογλου (90′ βέλλιος). Αναρτήθηκε από heliastheo στις 4:26 π.μ. Ανήκει σήμερα στην ευρωπαϊκή ένωση, συγκεντρώνοντας ως έδρα, πολλές από τις κεντρικές υπηρεσίες της.

Τουριστική αστυνομία σε όλη την ελλάδα βελγιο. Από τη στιγμή που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν τις αξιοποίησε, το σαφώς πιο ποιοτικό και έτοιμο για αγωνιστική δράση βέλγιο, ήταν λογικό να ανεβάσει ρυθμούς στη συνέχεια.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama